Brøndkarse
Intro > Brøndkarse

Brøndkarse


Brøndkarse har en let krydret og nøddeagtig smag, som minder om almindelig karse. Brøndkarse er rig på C-vitamin og mineraler.

Anvendelse
Brøndkarse bruges som pynt på smørrebrød, i sandwich, i supper, kolde saucer og til fiskeretter. Finthakket brøndkarse kan røres i smør, som serveres til kogt fisk. Brøndkarse kan også koges med i varme middagsretter.

Lad være med at samle brøndkarse til madlavning fra forurenede vandløb i naturen. Planterne kan være inficerede med colibakterier, der kan give et maveonde. Saml heller ikke vild brøndkarse, hvis der græsser dyr, især får, langs vandløbet.

Tilbage til oversigt

 
 
Krydderurter

Her kan du læse alt om friske krydderurter.

Krydderurter
Alt om krydderurter  
Alt om krydderurter

Friske krydderurter er en gave til det Nordiske Køkken. Variationen på smag og duft er utrolig. Det er lidt trist at